جمعه 26 تير 1405 - Fri 17 Jul 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 89257
تاریخ انتشار: 04/اسفند/1396 - 16:00
پرسپولیس

شوک خبری پرسپولیس و برانکو منتشر شد:دومین ستاره جنجالی غایب بزرگ دربی86/شاه ماهی و ستاره محبوب هوادارن رسما نیمکت نشین شد

علیرضا بیرانوند تنها بازیکن پرسپولیس است که در آستانه محرومیت از دربی پایتخت قرار دارد.

شوک خبری پرسپولیس و برانکو منتشر شد:دومین ستاره جنجالی غایب بزرگ دربی86/شاه ماهی و ستاره محبوب  هوادارن رسما نیمکت نشین شد

 سرخپوشان پایتخت در حالی فردا «شنبه» به مصاف تیم استقلال خوزستان می‌روند که علیرضا بیرانوند به علت ۲ اخطاره بودن در آستانه محرومیت از دربی ۸۶ قرار دارد. 

 

علیرضا بیرانوند تنها بازیکن ۲ اخطاره پرسپولیس است و این دروازه بان  باید مراقب باشد که برابر استقلال خوزستان کارت زرد دریافت نکند چرا که ۳ اخطاره می‌شود و دربی ۸۶ را از دست می‌دهد. 

 

شجاع خلیل زاده هم بازیکن ۲ اخطاره پرسپولیس است، اما به علت مصدومیت در لیست بازیکنان پرسپولیس برابر استقلال خوزستان قرار نگرفت و نگرانی بابت از دست دادن دربی پایتخت ندارد. 

 

البته این احتمال وجود دارد که بیرانوند با نظر برانکو درون دروازه پرسپولیس برابر استقلال خوزستان قرار نگیرد تا برای دربی ۸۶ آماده شود. 

 

منبع : جام نیوز

نظرات بینندگان
نظرات شما